Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

"Με πάθος και ψυχή"

Γ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ στοwww.basketworld.gr:

Αφού απέκλεισε στον ημιτελικό τον πανίσχυρο Πόλις, ο Φάρος έπαιξε με πάθος και στον τελικό κόντρα στον Μανδραϊκό, κάτι που σύμφωνα με τον Γιώργο Κουντουρά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ.

Ο ικανότατος γκαρντ, που δεν είναι κανένας... χθεσινός στην ομάδα του Κερατσινίου, έδωσε το στίγμα του μέσω του basketworld.gr:

"Η κατάκτηση του Κυπέλλου μας έφερε μεγάλη χαρά και ευτυχία. Αποτελεί δικαίωση για εμάς που προσπαθούμε όλη τη χρονιά, αλλά και για τη διοίκηση, που έφερε σπουδαίους παίκτες"ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γιώργου Κουντουρά, ο οποίος αναφέρθηκε και στην υπόθεση... άνοδος: "Έχουμε πέντε αγώνες και πρέπει να πάρουμε τους τέσσερις για να ανέβουμε στη Γ' Εθνική. Φέτος, παίζουμε πιο πολύ σαν νικητές, είμαστε πιο σίγουροι για τους  εαυτούς μας και έχουμε κερδίσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα.
Βγάζουμε ψυχή και πάθος, ενώ από την αρχή έχουμε καλή χημεία και οι 13 μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Όταν έχεις τον Τριανταφύλλου και τον Κατούφα στην ομάδα και πρόεδρος τον Τσάπα, δεν γίνεται να μην πάνε καλά τα πράγματα".
Σχετικά με την παρουσία του κόσμου, είπε: "Με τις επιτυχίες έρχεται και ο κόσμος. Οι φανατικοί μας ήρθαν και μας υποστήριξαν και στην Ελευσίνα κατά τη διάρκεια του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου, αλλά και στη Νέα Σμύρνη, όπου κερδίσαμε το δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ίκαρο. Εύχομαι το τέλος της σεζόν να μας βρει γερούς, δυνατούς και με την άνοδο πάνω απ' όλα".

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights