Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΠΑΣ: "Να ξεπεράσουμε τον... Ίκαρο"

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό κόντρα στον Μανδραϊκό, ο Φάρος κατάφερε να επικρατήσει και στέφθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία του Κυπελλούχος ΕΣΚΑΝΑ. Παράλληλα, μετά τη σπουδαία νίκη του κόντρα στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, βρίσκεται κοντά στην άνοδο στη Γ' Εθνική.
Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Κερατσινίου,Βαγγέλης Τσάπας, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών στον τελικό και τη μεγάλη επιτυχία που πέτυχαν, όμως δεν εφησυχάζει και επικεντρώνεται στη δύσκολη συνέχεια, αρχής γενομένης από το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Πρωτέα Βούλας:
Όλη η συνέντευξή του στο www.basketworld.gr
"Για εμάς είναι τεράστια επιτυχία ότι σε τέσσερα χρόνια έχουμε πάρει δύο Κύπελλα και η μοναδική ομάδα που έχει περισσότερα από εμάς είναι μόνο ο Ίκαρος Καλλιθέας που αγωνίζεται στην Α1. Ελπίζω να τον φτάσουμε κι αυτόν του χρόνου.
Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του Μανδραϊκού γιατί είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με σπουδαίους παίκτες και ειδικά τον Σουρλή που είναι μεγάλος παίκτης και εκπληκτικό παιδί. Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε τέσσερα ροζ φύλλα για να ανέβουμε.
Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο και ειδικά το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πρωτέα Βούλας κρύβει παγίδες. Η πορεία τους ξεπερνάει κάθε προσδοκία κι αν καταφέρουν να σωθούν, αυτό θα ισοδυναμεί με... πρωτάθλημα. Ο Μάνος Μανουσέλης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Θα δώσουμε τα πάντα για να ολοκληρώσουμε ιδανικά το πρωτάθλημα και μόλις τελειώσουμε με όλα αυτά να σχεδιάσουμε το μέλλον μέσα από συνεργασίες για καλύτερες καταστάσεις".

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights