Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Πρωτέας Β. - Φάρος 69-65 (41-32 ημ.)

Καλό παιχνίδι, και μεγάλη νίκη για τον Πρωτέα που του δίνει μεγάλο συν στην προσπάθεια που κάνει.
Ο Πρωτέας έπαιξε πολύ δυνατά, ψυχωμένα, και έδειξε πιστεύω ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας (αλλά μάλλον και στα περισσότερα του α' γύρου).
Ο Πρωτέας έπαιξε χωρίς Χάλαρη (τραυματίας), εμείς χωρίς Αγγελόπουλο (άρρωστος). Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε και ένα μικρό τραυματισμό του έταιρου "μικρού" μας του Κοροπούλη και μείναμε με ένα "μικρό" (Στέφο) και έναν πολύ μικρό έφηβο.

Ευτυχώς ο τραυματισμός του Κοροπούλη δεν τον εμπόδισε να ξαναμπεί (αργότερα) στο παιχνίδι.

Επιπλέον, ο Παπαδόπουλος γύρισε από τραυματισμό (από 30/12 έξω).

Είχαμε και ένα απρόοπτο με αδιαθεσία στο ημίχρονο του Αντρέα του Δασκαλούδη, που δε του επέτρεψε να συνεχίσει (παρά για λίγα λεπτά στο β' ημιχρονο) και έτσι είχαμε ατυχίες γενικά στο ματς.

Στο παιχνίδι δεν υπήρχε γιατρός, που χρειάστηκε στην αδιαθεσία του παίκτη, και πραγματικά αυτές τις ώρες είναι που λες γιατί...? Δεν μπορούμε να παίζουμε με τέτοια πράγματα.. έχουν χιλιοειπωθεί θα μου πείτε αυτά αλλά... 1 φορά μπορεί να χρειαστεί και να μην υπάρχει. Και η κατάσταση ήταν κάπως σοβαρή..

Επίσης στο γήπεδο, δεν λειτουργεί το ταμπλό και στο μικρό εφεδρικό δεν λειτουργεί ο χρόνος, οπότε το ματς έγινε με χρονόμετρο χειρός.. άλλη αντιξοότητα.


Στο πρώτο ημίχρονο Πρωτέας πολύ εύστοχος, εμείς δεν μπήκαμε πολύ δυνατά και η άμυνά μας δεν ήταν πολύ καλή. Χάσαμε και κάποια rebounds κι έτσι ο Πρωτέας έχτισε διαφορές 10π. και έκλεισε με +9 το α' μέρος.

Στο β' μπήκαμε πολύ καλύτερα, ψυχωμένοι στην άμυνα (όπως θα έπρεπε να είμασταν από την αρχή) και το παιχνίδι γύρισε. Πήγε στην ισοπαλία, περάσαμε και 1π. μπροστά και καμιά ομάδα στο τελ. δεκάλεπτο δεν έπαιρνε διαφορές, μόνο στο τέλος που ο Πρωτές πέρασε 3-4π. και πήρε το παιχνίδι.


Στο τέλος είχαμε άστοχες βολές, και στην τελ. μας επίθεση για την ισοφάριση ενώ το σύστημα που σχεδιάσαμε βγήκε πολύ καλά, η μπάλα μας "πούλησε", μπήκε και βγήκε και έτσι αντί για παράταση χάσαμε. Συμβαίνουν αυτά, και ειδικά όταν πας το παιχνίδι στο τελ. σουτ ...

Καλοί από Πρωτέα, Δρακόπουλος (τέλειωσε φάσεις και έπαιζε καλά το pnr με Παπουλίδη ψηλά), Βασιλακάκης (με περίσσιο πάθος, εκβίασε και κάποια σουτ, πήρε πολλές προσπάθειες), Γιοβάς (η επιστροφή του έχει δώσει + στον Πρωτέα, τους έλειπε), Παπουλίδης (καλύτερος από τον α' γύρο, πατάει πλέον καλύτερα).
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη νίκη τους.

Το μπάσκετ είναι πολύ όμορφο παιχνίδι, και κάτι τέτοια παιχνίδια το κάνουν ομορφότερο. Γιατί αν κερδίζει η ομάδα που θεωρητικά είναι καλύτερη τότε δε θα είχαμε σημασία ούτε για τους φιλάθλους, ούτε για τους παίκτες και τις ομάδες να προετοιμάζονται.. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αν δεν λήξει ένα παιχνίδι, δεν μπορείς να ξέρεις αν θα πάρεις το ροζ φύλλο. Κάθε αντίπαλος είναι σημαντικός.
Φυσικά για μας είναι κακή ήττα και μας πονάει. Από δω και πέρα οι απώλειες δεν επιτρέπονται αν δεν θέλουμε να χάσουμε την επαφή με την κορυφή. Το ερχόμενο παιχνίδι είναι do or die για μας!


Γενικά βλέπω εκτός της Μάνδρας τις υπόλοιπες 3 να έχουν "δυσκολίες" μετά τη διακοπή. Σήμερα Εθνικός και Ιωνικός παραλίγο να γκελάρουν επίσης. Αυτό είναι καλό για το πρωτάθλημα, το κάνει περισσότερο ενδιαφέρον..
Να κάνει όμως και η Μάνδρα καμιά γκέλα για να έχει περισσότερο.. wink.gif

leonkalf...
BasketForum.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights