Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Στόχος να ανεβαίνει ο πήχης

Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑΝΑ Γυναικών ολοκληρώθηκε και πλέον την Κυριακή ξεκινάει η δεύτερη με τις πρώτες τέσσερις ομάδες των δύο ομίλων να συνεχίζουν. Στον Α' όμιλος ξεχώρισε με την παρουσία του ο Φάρος Κερατσινίου, ο οποίος παρότι διαθέτει το πιο νεανικό ρόστερ της κατηγορίας κατάφερε να πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία. Ο τεχνικός της ομάδας του Κερατσινίου, Κώστας Μελέτης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr).
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την πορεία του Φάρου Κερατσινίου στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ γυναικών
«Προπονητικά είμαστε σε θετικό δρόμο. Είναι καλό ότι χωρίς να έχουμε πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης τερματίσαμε στη πρώτη θέση του ομίλου μας σε ισοβαθμία με τον Φοίνικα που είναι από τις πιο δυνατές και αξιόλογες ομάδες του Πειραιά. Σε δύσκολα παιχνίδια η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα κάτι που κατά την άποψη μου οφείλεται στη συνοχή που υπάρχει γιατί η ομάδα δουλεύει μαζί τα τελευταία τρία χρόνια»
Για τη δεύτερη φάση που ξεκινάει την προσεχή Κυριακή
«Στη δεύτερη φάση αντιμετωπίζουμε ομάδες που δεν έχουμε αντιμετωπίσει. Τις 4 καλύτερες του άλλου ομίλου. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάμε πάλι από το μηδέν. Θα αντιμετωπίσουμε πολύ έμπειρες ομάδες και καλές όπως είναι ο ΑΟΝΑ, ο οποίος είναι αήττητος. Ουσιαστικά είναι η φάση που θα δώσει την πλήρη εικόνα του πρωταθλήματος και θα φανεί μέχρι που μπορεί να φτάσει η κάθε ομάδα».
Για τους στόχους που θέτει
«Οι στόχοι που έχουμε θέσει ως ομάδα είναι ξεκαθαρισμένοι. Λειτουργούμε πάνω σε ένα πλάνο το οποίο θέλουμε να είναι μακροπρόθεσμο. Εφήμεροι στόχοι, όπως είναι η άνοδος δεν μας απασχολούν ιδιαίτερα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βλέπουμε κάθε Κυριακή πως παίζουμε καλύτερα. Παράλληλα στόχος είναι να δίνουμε την ευκαιρία στις μικρές αθλήτριες που έχουμε να ανεβάζουν το πήχη της ατομικής τους απόδοσης».
Πηγή ανάρτησης: Σ.Ε.Π.Κ. sepk.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights