Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Φάρος Κερατσινίου, έτοιμος για Basket League!

Ο Φάρος Κερατσινίου έκανε νέο… μπαμ με την απόκτηση του Μανώλη Παπαμακάριου κι είναι έτοιμος για την Α2. Εκεί που λογικά θα μείνει μόνο για μία σεζόν…

Είχε φανεί από πέρυσι το καλοκαίρι. Ο Φάρος έκανε σπουδαίες μεταγραφές (βλ. Κομποδιέτας, Σιούτης,
Πετροδημόπουλος, Μαγκουνής) κι ήταν από τις ομάδες που έκλεψαν την παράσταση. Βέβαια, η άνοδος από τη Β’ Εθνική δεν ήρθε, ωστόσο τα πάντα άλλαξαν όταν η ομάδα εξασφάλισε τελικά τη συμμετοχή της στην Α2, λόγω… Πανελευσινιακού.

Η άνοδος άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη των ανθρώπων του Φάρου, οι οποίοι πριν καλά-καλά μπει το καλοκαίρι, είχαν ολοκληρώσει δύο σπουδαίες μεταγραφές. Συγκεκριμένα, απέκτησαν τον Βαγγέλη Καράμπουλα από την Καβάλα και τον Νίκο Λιακόπουλο από την Κηφισιά. Αυτή, όμως, ήταν μόνο η αρχή.
Ακολούθησε ο πολύπειρος φόργουορντ Νίκος Αγγελόπουλος, που την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Κόροιβο Αμαλιάδας, ενώ στη συνέχεια έγινε η απόλυτη έκπληξη! Ο Φάρος υπέγραψε τον πρώην αρχηγό της Εθνικής, Μιχάλη Κακιούζη, σε μία μεταγραφή που θα μείνει στην ιστορία.
Και πάλι, όμως, ακόμα δεν είχαν ολοκληρωθεί οι κινήσεις του Φάρου. Βλέπετε, ο Μανώλης Παπαμακάριος ήταν ελεύθερος και στο Κερατσίνι δεν έχασαν την ευκαιρία του. Κατέθεσαν πρόταση στον άλλοτε αρχηγό του Ολυμπιακού κι ο πρώην γκαρντ του Περιστερίου, του Μακεδονικού, του Πανελληνίου, του Πανελευσινιακού και του ΚΑΟΔ, είπε το πολυπόθητο “ναι”!
Για τη μεταγραφή του Παπαμακάριου ενημέρωσε ο Βαγγέλης Τσάπας μέσω Facebook. “Το κερασάκι στην τούρτα. Ραντεβού στο γήπεδο!” ανέφερε η… σέλφι με τον νέο γκαρντ του Φάρου! Ο Βαγγέλης Τσάπας δημιούργησε ένα φοβερό υλικό κι ο coach Ανδρέας Πολέμης έχει την ευκαιρία να οδηγήσει την ομάδα στη Basket League.
Βέβαια, το έργο του Φάρου δεν θα είναι εύκολο. Βλέπετε, ισχυρά ρόστερ έχουν ακόμα η Κύμη -που πήρε τον Καρινιάουσκας από τη Ζαλγκίρις- ο Προμηθέας Πατρών -που πριν λίγες ημέρες έκανε το… μπαμ με τον Άγγελο Τσάμη- ενώ ακόμα υπάρχουν σωματεία, όπως ο Εθνικός ή το Λαύριο. Τι σημαίνει αυτό; Έρχεται σπουδαία σεζόν στην Α2, με μεγάλες… μάχες!

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights