Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Οι «Galacticos» του Φάρου...

Θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί ομάδα της Basket League η οποία με προσθήκες μερικών ξένων παικτών θα χτυπούσε με αξιώσεις την εξάδα του πρωταθλήματος, αλλά δεν παύει να αποτελεί μια νεοφώτιστη ομάδα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, η οποία ωστόσο έχει όλα τα εχέγγυα να βρεθεί εκεί τη νέα
περίοδο.
Ο λόγος για τον Φάρο Κερατσινίου, ο οποίος σε μια εποχή οικονομικής δυσπραγίας, και έχοντας άριστη οργάνωση και συνέπεια δημιούργησε ένα γαλαξία αστέρων ο οποίος αποτελείται από παίκτες που στο διάβασμα τους μόνο ίλιγγος μπορεί να σε πιάσει, και σίγουρα οι αντίπαλοι προπονητές της ομάδας του Κερατσινίου θα πρέπει να πονοκεφαλιάζονται για το πως θα τον αντιμετωπίσουν.
Το φετινό πρωτάθλημα της Α2 αναμένεται να είναι το πλέον συναρπαστικό των τελευταίων ετών, καθώς εκτός από τον Φάρο, η Κύμη, ο Προμηθέας, ο Εθνικός, η Δόξα Λευκάδας και αρκετές ακόμα ομάδες έχουν δημιουργήσει εξαιρετικά ρόστερ.
Ωστόσο το ρόστερ του Φάρου ξεχωρίζει, και η επιτυχία οφείλεται κυρίως στον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Τσάπα, ο οποίος ξέρει να κερδίζει με το καλημέρα τους παίκτες, κάνοντας απλή υπόθεση τις διαπραγματεύσεις, αλλά και στον έμπειρο τεχνικό Ανδρέα Πολέμη, ο οποίος θα έχει δίπλα του τον Θεόφιλο Μπεκέ
Έχουμε και λέμε, στον Φάρο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Μιχάλης Κακιούζης, ένα από τα ιερά τοτέμ του Ελληνικού μπάσκετ, ένας πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ανδρών το 2005, και ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος με την «γαλανόλευκη», και όλα αυτά σαν αρχηγός της. Ο 39χρονος πλέον Μιχάλης Κακιούζης έχει κερδίσει το πρωτάθλημα Ελλάδας, το κύπελλο Σαπόρτα, έχει παίξε σε τελικό Ευρωλίκγας (όλα αυτά με την ΑΕΚ), και μια σειρά ακόμα από επιτυχίες. 
Σειρά παίρνει ο Μανόλης Παπαμακάριος, ο οποίος για χάρη του Φάρου θα αγωνιστεί στα 35 του χρόνια για πρώτη φορά στην Α2. Ο Παπαμακάριος είναι διεθνής, έχει αγωνιστεί σε τελικό ULEB cup με τον Μακεδονικό το 2005, και έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό σε τελικούς Ελληνικού πρωταθλήματος και κυπέλλου.
Ο Νίκος Λιακόπουλος έχει κάνει τρομερά πράγματα στην καριέρα του, και δεν θα είναι πλεονασμός να τονίσουμε πως αποτελεί έναν από τους καλύτερους περιφερειακούς που κυκλοφορούν στα Ελληνικά γήπεδα. Τρίτος σκόρερ (15,3 π.) και τρίτος σε ασίστ (4,7) στην Α1 με τον Πανελευσινιακό το 2012-2013. Και την επόμενη σεζόν με την Κηφισιά ήταν τρίτος σε ασίστ (4,5), ενώ τρομερή σεζόν έκανε με το Πέραμα στην Α2 την σεζόν 2009-2010 όπου ήταν πρώτος σκόρερ (22,3) και πρώτος σε ασίστ (6,1).
Ο Νίκος Αγγελόπουλος έρχεται στα καλύτερα του στην Α2, καθώς τα τελευταία χρόνια διαπρέπει στην Α1 με Κόροιβο, Ρέθυμνο και Καβάλα, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδας. Για τον Βαγγέλη Καράμπουλα δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις, καθώς στα 34 του χρόνια αποτελεί συμβόλαιο ανόδων. Έχει κερδίσει ανόδους κατά σειρά με Καβάλα, ΑΕΚ, Κηφισιά και Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ το 2012-2013 με την Νέα Κηφισιά ήταν 3ος σκόρερ στην Α2 (18,6 π.).
Ο Σωτήρης Κατούφας αποτελεί την σημαία της ομάδας, και τον παίκτη που πηγαίνει χέρι χέρι με τον Φάρο από τις κατηγορίες της ΕΣΚΑΝΑ στην Α2. Αποτελεί κατά σειρά ετών τον πρώτο σκόρερ και ηγέτη της ομάδας, ενώ πέρυσι είχε 15,2 πόντους κατά μέσο όρο στην Β' Εθνική. Ο Χρήστος Πετροδημόπουλος έχει μεγάλη εμπειρία, ειδικότερα στην Α2, έχοντας οδηγήσει σε ανόδους Ίκαρο Καλλιθέας και Νέα Κηφισιά, ενώ και πέρυσι αγωνίστηκε στον Φάρο έχοντας 10,9 πόντους κατά μέσο όρο. Συνηθισμένος σε ανόδους είναι και ο Φίλιππος Μοσχοβίτης, έχοντας πετύχει κάτι τέτοιο με Νέα Κηφισιά και Περιστέρι, ενώ πριν αγωνιστεί πέρυσι στον Φάρο και την Β' Εθνική είχε 9 συνεχόμενες σεζόν σε υψηλό επίπεδο στην Α2. Τέλος, ο  Δημήτρης Κομποδιέτας άφησε συνεχόμενες σεζόν στην Α1, για να βοηθήσει πέρυσι την ομάδα του Κερατσινίου στην πορεία ανόδου.
Επίσης στην ομάδα θα αγωνίζονται οι Ανδρέας Παπαδόπουλος με παρουσία στον Φάρο από τις κατηγορίες της ΕΣΚΑΝΑ (6,3 πόντους την περσινή σεζόν), Γιώργος Κουντουράς, και ο Βαγγέλης Χόρτσας που επέστρεψε από τον Πορφύρα!!!
Λέτε να έχει και άλλο κερασάκι στην τούρτα...(;)

πηγή:www.basketblog.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights