Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ανησυχία στον Φάρο...

Για το μπαράζ ανόδου ετοιμάζεται ο Φάρος Κερατσινίου, καθώς το Σάββατο (16/5) θα αντιμετωπίσει στα Τρίκαλα τους Μαχητές Δόξας Πευκών, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε το basketblog.gr κανένας στην ομάδα δεν αισθάνεται ήσυχος, καθώς κυριαρχεί η αναστάτωση.
Και αυτό, αφενός γιατί οι Μαχητές διαθέτουν μια καλό δουλεμένη ομάδα με ποιότητα και εξαιρετικό προπονητή, αλλά αφετέρου υπάρχει έκδηλη ανησυχία για την σχέσης της διοίκησης των Μαχητών με μεγάλο Διαιτητικό παράγοντα, και κανείς στην ομάδα δεν μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια. Φυσικά, πεποίθηση τους είναι ότι όλα κρίνονται μέσα στο παρκέ, και εκεί είναι σίγουροι ότι διαθέτουν ικανότατη ομάδα, έτοιμη να πετύχει μια ακόμα άνοδο στην ιστορία της.
πηγή:www.basketblog.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights