Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

“Με νοιάζει να κερδίζω”

Ο Φάρος Κερατσινίου μπορεί να μην ξέρει ακόμα, σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, δεν παύει όμως, να θέλει να ενισχύσει την ομάδα με ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Πριν λίγες ώρες, η ομάδα του Κερατσινίου εξέπληξε τους πάντες με την είδηση πως ο Βαγγέλης Καράμπουλας θα αγωνίζεται στο σύλλογο για
τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο Βαγγέλης Καράμπουλας είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει συνδυάσει το όνομα του με ανόδους. Σε όποια ομάδα αγωνίζεται, ανεβαίνει κατηγορία. Το έκανε με τον Ίκαρο Καλλιθέας, με την Κηφισιά, με τηνΑΕΚ και φέτος με την Καβάλα. Την επόμενη χρονιά, λέτε να είναι ο Φάρος; Θα δούμε!
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Φάρου Κερατσινίου μίλησε στο eBasket και αναφέρθηκε στο γιατί αποφάσισε να μετακομίσει από το Βορρά στο Νότο και συγκεκριμένα την πρωτεύουσα της χώρας.
Θεωρείσαι από πολλούς ο “μετρ” των ανόδων. Θα μπορούσες να μου πεις ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;
“Εντάξει, δεν υπάρχει μυστικό της επιτυχίας. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και ότι καταφέρνει μια ομάδα ανήκει σε όλους και όχι μόνο σε έναν. Δεν το λέω για να το παίξω ταπεινός, αν έπαιζα γκολφ, θα μπορούσα να σου πω το μυστικό της επιτυχίας, αλλά τώρα πιστεύω πως γίνεται μια συνολική δουλειά”.
Τι είναι αυτό που σε έκανε να μετακομίσεις σε ομάδα Β’ Εθνικής, ασχέτως αν τελικά ο Φάρος ανέβει στην Α2, μέσω εξωγενών παραγόντων, παρά το γεγονός ότι είχες αρκετές προτάσεις από ομάδες Α2;
“Δεν θεωρώ ότι είναι υποτιμητικό να αγωνιστεί κάποιος στη Β’ Εθνική, διότι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι πολύ δυνατό. Τώρα, όσον αφορά για τον λόγο που πήγα στην ομάδα του Φάρου, έχει να κάνει καθαρά με τον τρόπο που με προσέγγισαν και φυσικά μου έδειξαν ότι με ήθελαν πάρα πολύ. Ένας δεύτερος λόγος είναι ότι θα ξανασυναντήσω ανθρώπους με τους οποίους έχω ξανασυνεργαστεί και θα έχω συμπαίκτες που ήμασταν και σε άλλη ομάδα μαζί.”
Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;
“Όπως δείχνουν και οι επιτυχίες, οι στόχοι μου είναι σε συνάρτηση, με τους στόχους της ομάδας. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να νικάω και συνάμα να κερδίζει και η ομάδα που βρίσκομαι. Αυτός είναι ο στόχος μου, να κερδίζω!”
πηγή:www.ebasket.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights