Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Να μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε το ταξίδι μας ...

Μιλώντας για επιτυχημένους, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον Φάρο Κερατσινίου, και την τιτάνια προσπάθεια που έχουν καταβάλει ο Βαγγέλης Τσάπας και οι συνεργάτες του, φέροντας την μια ανάσα από την Α2, μέσα σε έξι χρόνια, όταν ανέλαβαν τις τύχες του από την Β' ΕΣΚΑΝΑ. Την προσεχή Κυριακή (17/5)
ο Φάρος θα αντιμετωπίσει στο μπαράζ ανόδου στον Βόλο τους Μαχητές Δόξας Πευκών, σε μια μάχη που οδηγεί στην Α2, και θα γίνει ανάμεσα σε δυο σωματεία που εκπέμπουν μόνο υγεία. Η διοίκηση της ομάδας και ο πρόεδρος της θέλησε να δώσει συγχαρητήρια τόσο στην Κύμη για την άνοδο της, όσο και στον Πανερυθραϊκό για την 3η θέση, ενώ ζήτησε από τον πιστό κόσμο της ομάδας να τους ακολουθήσει στον Βόλο και να τους δώσει δύναμη να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Αναλυτικά:
«Ολοκληρώθηκε χθες η κανονική διάρκεια της Β Εθνικής . Μιας κανονικής διαρκείας που μας βρήκε στην 2η θέση του πρωταθλήματος 2 βαθμούς πίσω απο την Αξία πρωταθλήτρια Κύμη, την οποία θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχηθούμε στους ανθρώπους της ομάδας της Κύμης ότι καλύτερο για το μέλλον και 5 βαθμούς μπροστά απο την τρίτη της κατηγορίας μας Νέα Ερυθραία, τους οποίους ανθρώπους της θέλουμε επίσης να συγχαρούμε για την επιτυχία τους. Το ταξίδι μας προς το όνειρο την αποδοχή και την καθιέρωση που ξεκίνησε πριν 6 χρόνια απο την Β' ΕΣΚΑΝΑ κι έχει γράψει μέχρι στιγμής τρεις  ανόδους και τρία κύπελλα ΕΣΚΑΝΑ απέχει μερικές ώρες απο το η ιστορία να γράψει και την 4η άνοδο όπου αυτή η ομάδα που με πολύ κόπο, χτίστηκε πολύ αγάπη και πολύ μεράκι να παίζει απο του χρόνου στην Α2 Εθνική κατηγορία και να ανήκει στις 28 καλύτερες ομάδες του Ελληνικού Μπάσκετ. Περιμένουμε όλους αυτούς τους φίλους μας που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια απο την εξέδρα σε όλους τους σημαντικούς αγώνες που δώσαμε αυτά τα 6 χρόνια να έρθει μαζί μας στον Βόλο την Κυριακή (17/5) να μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε το ταξίδι μας ...»
πηγή://www.basketblog.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights