Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Τρελαίνει» κόσμο με Καράμπουλα και Λιακόπουλο!

Ο Βαγγέλης Τσάπας και ο Φάρος συνεχίζουν να είναι οι απόλυτοι άρχοντες των μεταγραφών, καθώς ο ισχυρό άνδρας της ομάδας του Κερατσινίου έχοντας το βλέμμα στην συμμετοχή του στην Α2 Εθνική κατηγορία, και περιμένοντας ως πρώτος επιλαχών την σειρά του να ανέβει στην δεύτερη τι τάξει Εθνική κατηγορία.
Για αυτό το λόγο, ο ισχυρός άνδρας του Φάρου ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Καράμπουλα, ο οποίος αποτελεί τον άνθρωπο των ανόδων. Ο Καράμπουλας την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Καβάλα όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2, έχοντας 14 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ τις προηγούμενες σεζόν πέτυχε ανόδους με τις ΑΕΚ, Νέα Κηφισιά και Ίκαρο Καλλιθέας.
Εκτός από τον Καράμπουλα, έτερος μεγάλος στόχος είναι ο Νίκος Λιακόπουλος, με τον οποίο ο Βαγγέλης Τσάπας είχε συνάντηση, με τον παίκτη να σκέφτεται πολύ σοβαρά να πει το ναι, και να συνεχίσει και αυτός στο κλειστό της «ιχθυόσκαλας». Και οι δυο παίκτες έχουν δεχθεί πρόταση για διετή συμφωνία.
πηγή:www.basketblog.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights