Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

''Εθνικό'' θέμα στην Μάνδρα

Ο Εθνικός με ένα φοβερό β΄ημίχρονο και έχοντας κοντά στο πλευρό του πολύ κόσμο, πέρασε από την Μάνδρα νικώντας στο μεγάλο και καθοριστικό ντέρμπι τον γηπεδούχο Μανδραϊκό 76-67 και κατάφερε όχι μόνο να πάρει την διαφορά του πρώτου γύρου αλλά και να μείνει μόνος στην κορυφή της κατηγορίας, έχοντας πλέον μικρό προβάδισμα για τον τίτλο.
Πάντως μπήκαν για τα καλά πλέον στο... κόλπο τόσο ο Φάρος Κερατσινίου που είχε εύκολο βράδυ στη Γλυφάδα με την Ευρυάλη 90-60 με επιθετικό όργιο του Καραλή (νέο ρεκόρ με 33 πόντους και 9 τρίποντα !!!) όσο και ο Ιωνικός Νίκαιας που πέρασε από το ΣΕΦ με 69-50 επί του Π.Φαλήρου.
Υπάρχουν ακόμη 10 ματς και τα όποια προγνωστικά είναι εξαιρετικά παρακινδυνευμένα, αφού ο Μανδραϊκός παρά την γκέλα έχει κάποιες μικρότερες, είναι η αλήθεια, ελπίδες και θέλει και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πάρει την πρωτιά και την άνοδο.
Στα άλλα ματς, ο Άλιμος εντυπωσίασε με το 91-63 επί της Βουλιαγμένης και είναι πλέον εκτός κινδύνου, όπως και ο Πρωτέας Βούλας, που λύγισε τη Δραπετσώνα 66-60, η οποία είχε όπως και η Βουλιαγμένη σημαντικές απουσίες.
Ο Ίκαρος Ν.Σμύρνης σάρωσε 74-44 τον σε εξαιρετικά δεινή θέση Φοίνικα Πειραιά στο Σαλπέας, ενώ ο Άρης Νίκαιας πήρε νίκη και γκολ αβερέιτζ με την Ελευθερία Μοσχάτου (59-54).  
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 01 Φεβ 2012     

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights