Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Το αντιμπρίφινκ του ματς...

ΦΑΡΟΣ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ... Με τα μάτια του Λ.Καλφαγιάννη (assistant coach)


Καλημέρα σε όλη την παρέα. Σήμερα ξημέρωσε μια ηλιόλουστη μέρα, όμως για μας στην ομάδα του Φάρου μόνο τέτοια δεν είναι.. Και πως να είναι ηλιόλουστη και χαρούμενη όταν χθες βράδυ κάναμε μια τέτοια ήττα. Ήττα που μας αφήνει πίσω, και φυσικά μας χαλάει και ψυχολογικά..


Πραγματικά, είναι να απορεί κανείς πως χάθηκε αυτό το παιχνίδι. Το φταίξιμο είναι όλο δικό μας και δεν έχουμε καμία μα καμία δικαιολογία σήμερα. Παίκτες και προπονητικό team, όλοι είμαστε μια ομάδα και όλοι μαζί χάσαμε το ματς.
Το ματς στο 1ο ημίχρονο το ελέγξαμε, και πέρα από ένα νωθρό ξεκίνημά μας, είχαμε προβάδισμα 7π. (35-28) στο τέλος του 20λεπτου. Μετά, λες και δε βγήκαμε στο β' ημίχρονο, ο Άρης έκανε φοβερό 3ο δεκάλεπτο και το πήρε 7-24! Κοιμηθήκαμε.. και μετά αρχίσαμε να κυνηγάμε, αφού είμασταν στο -10.
Στο 4ο δεκάλεπτο, προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, και με έναν εκπληκτικό Κοροπούλη που ότι σουτ πήρε το έβαλε (εκτός από 1), φτάσαμε στο -2. Όμως μείναμε εκεί, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε τουλάχιστον ισοφαρίσει. Έγινε και ένα καθοριστικό διαιτητικό λάθος στα 27'' με το σκορ στο +2 για Αρη, που δεν μας επέτρεψε να έχουμε την τελ. επίθεση (βέβαια δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό όταν εμείς αφήσαμε να πάει το ματς εκεί) και το ματς μετά πήγε στις βολές όπου και οι 2 ομάδες ήταν ψύχραιμες και τις έβαλαν εκτός την τελευταία που την έχασε ο Κουφόγιαννης και μας έδωσε το δικαίωμα να ελπίζουμε αλλά τα 2 σουτ που κάναμε δεν βρήκαν στόχο (το 2ο ήταν βέβαια πολύ δύσκολο με άμυνα και στην εκπνοή).
Ο Άρης εμφάνισε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του Α' γύρου. Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο, ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο. Στην επίθεσή του έπαιξε μυαλωμένα, ζήτησε και πήρε πόντους από το δυνατό του χαρτί τον Κόκκινο  (μας έκανε μεγάλη ζημιά..) έχοντας υπομονή μέχρι να βγουν τα συστήματά του και να πάρει τη μπάλα εκεί που έπρεπε και παρότι έλειπε ο καλός του σουτέρ ο Τσακαλοφίδης βρήκε σουτ και σκορ από τον "μικρό" του τον Πολυχρονόπουλο (πολύ καλό ρυθμό στο σουτ και εκτέλεση).
Στην άμυνά του μας έπαιξε στα ίσια, δεν κλείστηκε σε κάποια παθητική άμυνα ζώνης (παρά 2-3 λεπτά μόνο) όπως κάνουν άλλοι απέναντί μας και μπράβο του.
Συγχαρητήρια στα παιδιά του Άρη και στον coach Τσαπάκη, που φαίνεται ότι έχει κάνει δουλειά στην ομάδα και της έχει δώσει προσανατολισμό και ρόλους. 
Μας έδωσαν ένα καλό μάθημα.. 
Τώρα, όσον αφορά τη συνέχεια.. το σίγουρο είναι ότι είναι δύσκολη (κυρίως ψυχολογικά έχοντας και 2 βδομάδες μέχρι τον επόμενο αγώνα. Γιατί σε τέτοιες στιγμές περιμένεις τον επόμενο αγώνα σαν βάλσαμο), και σε ότι αφορά την υπόθεση άνοδο δεν είναι πια όλα στο χέρι μας. Όμως, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, πρέπει να δούμε την συνέχεια.. και η συνέχεια μπορεί να κρύβει εκπλήξεις και για άλλους.. 
Δεν μας μένει άλλη επιλογή παρά να σηκώσουμε το κεφάλι, και να περιμένουμε.. μα κυρίως να δώσουμε μια απάντηση στον εαυτό μας και στο τέλος της χρονιάς να αφήσουμε καλές εντυπώσεις και όχι βραδιές σαν την χθεσινή. Και για τους εαυτούς μας, και για τους ανθρώπους που μας πιστεύουν και μας στηρίζουν και πιστεύω ότι το αξίζουν να μην στενοχωριούνται όπως χθες το βράδυ.

Υ.Γ Αυτό που με πείραξε πιο πολύ από χθες ήταν ότι δεν επαληθεύτηκα σε αυτό που έγραψα τις προάλλες.. sad.gif

basketforum.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights