Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Την χρονιά που πέρασε συμπληρώσαμε τέσσερεις δεκαετίες δραστηριότητας.
Όλοι στο σύλλογο είμαστε υπερήφανοι για τις σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες που έχουμε πετύχει, αλλά κυρίως αισθανόμαστε μια βαθιά ικανοποίηση, γιατί όλα αυτά τα χρόνια στην μεγάλη οικογένεια του ΦΑΡΟΥ, έχουμε αγκαλιάσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό από κορίτσια και αγόρια της πόλης μας. Είναι συγκινητικό το γεγονός, ότι εδώ και αρκετά χρόνια, οι παλαίμαχοι αθλητές και αθλήτριες μας, φέρνουν πια στην ομάδα και τα δικά τους παιδιά.
Γνωρίζουμε καλά, ότι χωρίς την δική σας συμμετοχή και συνεισφορά, ο σύλλογος δεν θα είχε παρελθόν, παρόν, αλλά και μέλλον.
Από την φιλοδοξία,  την συνεργασία, την αγωνιστικότητα και το πάθος που εκφράζουν οι αθλητές και αθλήτριες μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους,  αντλούμε την δύναμη και την αισιοδοξία ότι μπορούμε να  συνεχίσουμε με επιτυχία όχι μόνο για την  πέμπτη δεκαετία, αλλά και για πολλές ακόμα.
Σας καλούμε λοιπόν όλους εσάς τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου σε μία σεμνή, οικογενειακή γιορτή  που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο

Π. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ (Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου)
το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 17.30
Την ίδια ημέρα θα κόψουμε  την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας.
Στη συζήτηση που θα γίνει, τα θέματα που θα αναπτυχθούν αφορούν την δομή και την λειτουργία του συλλόγου, τον καθορισμό των στόχων του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα υλοποιηθούν.

Στην συνάντηση αυτή θεωρούμε σημαντική και απαραίτητη, την δική σας παρουσία και συμμετοχή.

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights