Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Το θέατρο του παραλόγου...

Σήμερα (χθες 13-2-12)στο κλειστό του Αλίμου ήταν προγραμματισμένο να γίνει ένα παιχνίδι μπάσκετ, σε γήπεδο κεκλεισμένων των θυρών...
Οπερ σημαίνει, 20 άτομα από κάθε ομάδα (παίκτες, προπονητές included).
Χμ... 

Για το παιχνίδι είχαν οριστεί διαιτητές οι Στρέμπας-Μέλης. Τελικά εμφανίστηκε ο Λάτσης στην θέση του Στρέμπα.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για τις 9:45, ξεκίνησε 10:05 επειδή στις εξέδρες βρισκόταν κόσμος και έπρεπε να βγει ώστε να τηρηθεί η τιμωρία. Βγήκαν οι περισσότεροι (δεν τηρήθηκε ακριβώς το 20-20 άτομα από κάθε ομάδα) και το παιχνίδι άρχισε.
Δειλά δειλά ο κόσμος που είχε βγει και καθόταν έξω στο κρύο, μπήκε αρχικά

στις 2 εισόδους στριμωγμένος και όρθιος και στο ημίχρονο πήγαν και έκατσαν όλοι κανονικά στις εξέδρες.

Για μένα, δεν είναι κακό, γιατί να κάθονται στο κρύο έξω μανάδες και γυναίκες παικτών/προπονητών, και άλλοι φίλοι του μπάσκετ (προπονητές, παίκτες)..?? Έκατσαν ήσυχα ήσυχα και χωρίς να υπάρχει καθόλου φασαρία (ούτε φωνές, ούτε χειροκροτήματα)για να απόλαυσουν ένα ωραίο ΘΕΑΤΡΟ απόψε!! Ναι, καλά ακούσατε!! Όχι, δεν έγινε αγώνας μπάσκετ, δόθηκε μια πολύ ωραία θεατρική παράσταση και ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες γέλασε με την ψυχή του!!! Πολύ γέλιο λέμε...

Βέβαια, όσοι έπαιξαν σε αυτήν την παράσταση δεν γέλασαν.. λόγω του ότι ήταν πρωταγωνιστές μιας ..κακοστημένης παράστασης..
Οι μεν παίκτες και προπονητές του Φάρου στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, υψηλής πίεσης και οργής, αφού οι 2 σκηνοθέτες δεν τους άφηναν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, από την άλλη οι παίκτες του Αλίμου έχοντας την αβάντα των σκηνοθετών έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό με την ψυχολογία τους στα ύψη. 
Οι σκηνοθέτες παρόντες, απολάμβαναν το έργο τους.. Ήταν η τέλεια για αυτούς παράσταση, μόνο το τέλος κάπως τους χάλασε, κάτι δεν πήγε καλά και η σημερινή παράσταση δεν είχε το τέλος που είχαν σχεδιάσει..
Δεν ξέρω τι θα πουν τώρα οι παραγωγοί της παράστασης. Θα τα βάλουν με τους σκηνοθέτες τους? Θα τους αποζημιώσουν για την διασκέδαση που προσέφεραν στους θεατές και το ωριαίο ξεκάρδισμα τους ή θα θυμώσουν για την αλλαγή του σεναρίου? 

Το έργο υπάρχει σε βίντεο και μπορούν να το δουν και όσοι άλλοι θέλουν. Τους προειδοποιώ, εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναζήσει τέτοια παράσταση!!! Το αποτέλεσμα στο τέλος θα είναι.. ή θα έχουν λιώσει από τα γέλια ή θα τρέμουν από εκνευρισμό.. Μέση κατάσταση δεν υπάρχει..

Πιστεύω όλοι να έχετε καταλάβει το τι παίχτηκε σήμερα στον Άλιμο...

Θέλω να αποτυπώσω όσα βίωσα και αισθάνομαι απόψε το βράδυ. 

Όλοι λίγο πολύ με ξέρετε. Έχουμε συναντηθεί στα γήπεδα, αλλά και εκτός γηπέδων, είτε σαν αντίπαλοι, συμπαίκτες, φίλοι κλπ. Γνωρίζετε τον χαρακτήρα μου. Ε, σήμερα ένοιωσα τον εαυτό μου να είναι έτοιμος να εκραγεί... από θυμό, οργή και αγανάκτηση!! Όλα αυτά μέσα μου είχαν φτάσει στο όριο που μου τα έχει φτάσει η πολιτικοοικονομική κατάσταση στη χώρα...
Όπως είμαι εξοργισμένος με το βιασμό της χώρας τόσο ένοιωσα χθες για τους 2 διαιτητές (τρόπος του λέγειν το διαιτητές). Αυτούς τέλος πάντων που παρίσταναν τους σκηνοθέτες της παράστασης που περιέγραψα παραπάνω..

Σας μιλάω ειλικρινά δεν έχω ξαναβιώσει τέτοιο σφαγείο σε αγώνα μπάσκετ. Όταν μιλάμε για 100-0 διαιτησία αυτό ήταν το σημερινό!!! Δεν υπάρχει (δεν υπάρχει? κι όμως..) αυτό το πράγμα.. Οι άνθρωποι έκαναν ότι ήταν δυνατό για να χάσουμε το παιχνίδι. Τι να σας πρωτοπώ.. Δεν θέλω να πω για φάσεις, γιατί είναι ΟΛΟ το παιχνίδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κυριολεκτικά!!!

Όσο και να είμαι καλοπροαίρετος και να μην θέλω να πιστέψω.. ε σήμερα κι εγώ είμαι απόλυτα βέβαιος (τον κόβω που λέμε) ότι αυτά τα 2 ανθρωπάκια (ναι, τέτοια είναι) ήθελαν να χάσουμε. Δεν μπορώ (και δεν έχω στοιχεία) να ξέρω αν ήταν στημένοι, αν είχαν πάρει πακετάκι για να σφυρίξουν έτσι ή αν από μόνοι τους είπαν "απόψε θα παίξουμε Φάρο κόντρα, να χάσει" επειδή έτσι γουστάρουν ρε παιδί μου.. Η ουσία είναι ότι ο σκοπός τους ήταν να παίξουν απροκάλυπτα 100-0 χωρίς καν να κρατήσουν τα προσχήματα!!!!!! 

Πραγματικά, θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά, τους αθλητές του Φάρου που επέδειξαν την δέουσα ψυχραιμία και ουδείς ασχολήθηκε με αυτούς τους σκηνοθέτες. Θέλω να τους ευχαριστήσω που συγκρατήθηκαν και έδωσαν τόπο στην οργή. Και φυσικά να τους συγχαρώ που με τέτοια διαιτησία πήραν αυτό το πολύτιμο διπλό (όλοι ξέραμε ότι ίσως ήταν ένα δύσκολο βράδυ για μας). Ένα μαγκιώρικο και αντρίκιο διπλό και άσε τους σκηνοθέτες και τους παραγωγούς να στεναχωριούνται απόψε που έφτασαν τόσο κοντά στο να πετύχουν το σχέδιό τους αλλά κάτι μάγκες τους το χάλασαν.

Επίσης πρέπει να στεναχωρήθηκε πολύ απόψε ο κ.Μέλης που έριξε μόνο 1 τεχνική ποινή (στον πάγκο μας), γιατί είναι γνωστό πόσο του αρέσει να τις ρίχνει. Πρέπει να τον πόνεσε που δε του δώσαμε αφορμή (άλλο ένα μπράβο στα παιδιά γι' αυτό).

Μετά τη λήξη ο αξιότιμος κ. Μέλης έγραψε εμένα και τον coach Πολέμη στο φύλλο αγώνα, και το έκανε τόσο εύκολα. Μα, προφανώς, ήθελε την παραμικρή αφορμή για να το κάνει.. Μα, ο άνθρωπος ήξερε.. είχε ενοχές. Αμέσως μόλις πήγαμε στη γραμματεία, είπε στην γραμματέα "μην κλείσεις το φύλλο".... smile.gif
Θα σας πω ακριβώς τι του είπα και έγραψε αυτά και ένα ψέμα!!!! "Είσαι απαράδεκτος, ήταν η χειρότερη διαιτησία που έχω δει στη ζωή μου. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ". Δηλαδή δε του είπα τίποτα, ο Θεός ξέρει πως κρατήθηκα και δεν είπα τίποτα χειρότερο.. Αν και πιστεύω θα το ήθελε..
Μετά στο φύλλο αγώνα βλέπω ότι το έγραψε και έγραψε επίσης ότι του είπα ότι μας έκλεψαν ένα καλάθι... ohmy.gif Μυθομανής...

Ο Αντρέας ο Πολέμης δικαιολογημένα πικραμένος και απογοητευμένος με την όλη κατάσταση εξέφρασε τα παράπονά του και την στεναχώρια του για όλο αυτό που ζει. Απευθυνόμενος στον κομισάριο κ. Τσίχλα έβγαλε αυτό το παράπονο.. "Θα με κάνετε να εγκαταλείψω το μπάσκετ με αυτά που βλέπω. Δεν αξίζει να ασχολούμαι με το μπάσκετ για να βλέπω αυτά που σφύραγαν σήμερα" Τον έβλεπα και έβλεπα στα μάτια του την απογοήτευση, ένας άνθρωπος με τόση εμπειρία μπορεί να ξέρει τι παίχτηκε απόψε.. Και ερωτώ εγώ.. Θέλετε κύριοι που ασχολείστε με το μπάσκετ, να φεύγουν άνθρωποι σαν τον Πολέμη? Και τόσοι άλλοι αξιόλογοι που το έχουν παρατήσει αηδιασμένοι? Και να μένουν μέσα σε αυτό κάτι.. άλλοι...???

Το σημερινό σκηνικό είναι ασέβεια ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, σαν άθλημα, Βιάστηκε το άθλημα απόψε αλητήριοι.. Και κατόποιν είναι και ασέβεια και σε ανθρώπους σαν τον δάσκαλο Πολέμη που έχω την τιμή να είμαι στο πλευρό του. Δεν γίνεται να αντιμετωπίζεις έτσι κ. Μέλη και κ. Λάτση τον Πολέμη (αλλά και κάθε άλλο προπονητή) όταν σου μιλάει και σε ρωτάει κάτι. Αυτό το απαξιωτικό και ειρωνικό ύφος αλλού, στα σπίτια σας!!!

Εγώ προκαλώ, αφου με έγραψε στο φύλλο αγώνα (πρώτη φορά στην μπασκετική ζωή μου) να καλεστώ σε απολογία... Το θέλω πολύ!! Πάρα πολύ. Αλλά θέλω να είστε και εσείς (Μέλη, Λάτση) εκεί, και να δούμε μαζί και το video. Και να εξηγήσετε μπροστά σε όλους τις αποφάσεις σας. Και σε ανοιχτο ακρωατήριο. Κάντε το.. Αν είστε τίμιοι (τι?) και καθαροί κάντε το. Κι αν έχω αγώ άδικο θα βγω να αναιρέσω. Κάντε το ρε.. 
Κι αν όχι, δε θα σας αφήσω έτσι. Κάποια στιγμή εγώ το παιχνίδι αυτό θα το ανεβάσω στο Internet. Και θα το προωθήσω παντού.. Θα σας κάνω ρόμπες, ξεφτίλες παντού.

Δεν ξέρω από που μπορεί να προήλθε όλο αυτό. Μας έχουν ξαναπαίξει κόντρα (όχι έτσι βέβαια, αλλά σε καθοριστικές λεπτομέρειες), δεν δίνω και πολύ βάση και προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και το μπάσκετ που παίζουμε. Αυτό σήμερα ήταν άνω ποταμών! Εξοργιστικό, δεν μπορώ να το διανοηθώ.
Όλοι μας έ΄ξω από το γήπεδο δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε, δεν μπορούσαμε να ηρεμήσουμε. Τα παιδιά εξοργισμένα, ποιος να τα κάνει καλά όταν βλέπουν ότι δεν τους αφήνουν να παίξουν!!!

Άλλωστε είμαι πεποισμένος ότι ο άλλος στόχος τους θα ήταν, εκτός της ήττας, να μας κάνουν να προβούμε σε βίαιες ενέργειες ώστε να πάρουν δελτία, να μας τιμωρήσουν κλπ. Όμως απέτυχαν και σε αυτό!! 

ΑΗΔΙΑ πραγματικά και ΑΙΣΧΟΣ! 68.gif

Υ.Γ 1: Γιατί άραγε όταν έφτασε ο β' διαιτητής, ο α' τον πήρε και τον πήγε στο δωματιάκι που άλλαξαν? Κι ενώ είχε αργήσει ο β' και έπρεπε να αρχίσει το παιχνίδι. Άραγε τι είπαν?? Απορίας άξιο..

Υ.Γ 2: Στο γήπεδο ήταν από κάποια στιγμή και μετά και άνθρωποι του Ιωνικού και μπορούν να επιβεβαιώσουν τα παραπάνω.
Όπως επίσης ήταν και άλλοι από το χώρο της εσκανα.. διαφόρων ειδικοτήτων, σίγουρα κάπου θα ακούσετε να σας πουν για αυτό το παιχνίδι. Τα νέα διαδίδονται..

Υ.Γ 3: Μέλη, πέρυσι σε έσωσα από τα χέρια προπονητή που δε το είχε σε τίποτα να σε αρπάξει και να σε κάνει τόπι.. Φέτος, σε γλύτωσε ο Θεός.. Δεν ξέρω πως θα έφευγες αν είχαμε χάσει το παιχνίδι.. Παίζεις με τη φλόγα και κάποια στιγμή θα το μετανοιώσεις (φιλική συμβουλή). Κρίμα θα είναι..

Y.Γ 4: Μην στεναχωριέστε, πέστε για ύπνο.. Δε πειράζει..

Υ.Γ 5: κύριοι υπεύθυνοι μαζέψτε τους!!! Καθαρίστε το χώρο σας.. Ρωτήστε τον εκπρόσωπο/κομισάριο να σας πει τι είδε. Ζητήστε μας το video! Κάντε κάτι!!!
Βέβαια, ο κ. κομισάριος μου έδωσε ένα κομμάτι χαρτί, χειρόγραφο, που έλεγε ότι για θέματα που αφορούν διαιτησίες οι μόνοι αρμόδιοι σύμφωνα με το νόμο είναι 1)η ΚΕΔ, 2) Σύνδεσμος διαιτητών και ότι ουδείς άλλος έχει το δικαίωμα να επέμβει για τη διαιτησία..
Άλλο και τούτου το είχε έτοιμο και μου το έδωσε, και μάλιστα μου το άφησε να το κρατήσω. Πρώτη φορά μου συνέβη και αυτό..

Η ΕΣΚΑΝΑ, σαν διοργάνωση, βγάζει την ουρά της απ' έξω (σύμφωνα πάντα με το νόμο).. Οπότε καθάρισε. Κι ας γίνονται κώλος τα πρωταθλήματά της, ας γίνονται ματς υπό την επίρροια σκηνοθετών.. Δε τους νοιάζει, άλλοι είναι υπέυθυνη.. Δεν τους νοιάζει που χαλάει το "προϊόν".. 
Αχ, αχ... τι να πω, τι να πω!!!! Καληνύχτα...


leonkalf
 - basketforum.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights